TASKI® SWINGO 4000

A TASKI swingo 4000 a következő generációs nagyméretű ráülős automata takarítógép. Innovatív gép, amely a nagy munkaszélességnek(85cm), a nagy víztartály méretnek(200 liter) és a magas tisztítási sebességnek(7.5km / h) köszönhetően, minden eddigitől hatékonyabb takarításra képes. A szabadalmaztatott Intelliflow rendszer biztosítja mindig a megfelelő tisztítószer- és víz mennyiséget a padlón, így jelentős mennyiségű munkaoldatot takaríthat meg, ezáltal csökkenti a költségeket és az időigényes tartálytöltés miatti leállásokat.

 

Főbb jellemzők

  • Páratlan teljesítmény
  • Kiváló tisztítási és száradási eredmények
  • Megbízható működés
  • Intelligencia

 

Páratlan teljesítmény

A szabadalmaztatott CSD (takarítóoldat adagolási) rendszer biztosítja a megfelelő mennyiségű tisztító oldat padlóra történő adagolását és jelentős vízmegtakarítást eredményez. A 200 literes tartály és a magas takarítási sebesség (7,5 km/h) kombinációjával jelentősen nő a teljesítmény és csökken a tartály feltöltések száma. Az egyedülálló összkerékkormányzás mozgékonnyá és könnyen irányíthatóvá teszi a gépet a zsúfolt területeken is.

 

Kiváló tisztítási és száradási eredmények

Az új és szabadalmaztatott W-alakú szívófej követi a padló alakját és lehetővé teszi a tökéletes vízfelszívást a kanyarokban, az egyenetlen, strukturált padlókon és fordulás közben is. A speciális szívófej lamellái és a közvetlen szívócső lehetővé teszik az apró törmelékek felszedését eltömítődés nélkül. Ez kiváló takarítást, azonnali száradást és tökéletes padlómegjelenést eredményez.

 

Megbízható működés


Tartósságra és nehéz takarítási feladatokra tervezve a TASKI swingo 4000 csúcstechnológiai anyagokból és hosszú élettartamú alkatrészekből áll, melyek növelik az üzemidejét és csökkentik a javítási költségeit.  Minden alkatrész, mely gyakori karbantartást igényel citromsárgával jelölt és szerszám nélkül könnyen eltávolítható. Ezek a jellemzők  növelik a gép élettartamát, hibamentes üzemelést biztosítanak és egyszerűvé teszik a gépkezelő oktatását.

 

Intelligencia


A kis fellépő magasság, a magas háttámlával rendelkező állítható ülés és az új gázpedál biztonságos és ergonómikus munkavégzést tesz lehetővé. A falakhoz közel és az akadályok körül is eredményesen takaríthat a jó rálátásnak és a speciális szívófejnek köszönhetően. Az ECO mód lehetővé teszi a takarítást az olyan helyeken, ahol csend szükséges, mivel nagy mértékben csökkenti a zajszintet.

Műszaki adatok

Leírás Paraméter
Névleges teljesítmény 6375 m2/h
Munkaszélesség 85 cm
Szívófej szélessége 110 cm
Oldat-tartály – (névleges) 200L
Piszkos vizes tartály – (névleges) 210L
Szükséges feszültség 24 V
Akkumulátor kapacitása 240-360 Ah/C5
Akkumulátor működési ideje (névleges) 4.5-6.5óra
A gép használatra kész súlya w/240 Ah akkumulátorral és egy 75 kg-os vezetővel együtt 760 kg
Méretek (H _ Sz _ M) (magasság a vezetőülés tetejéig) 178x89x140cm
Forduló kör 200cm
Padló maximális dőlésszöge teljes tartállyal takarítás nélkül 15%
Keferendszer 2 x 43 cm
Kefenyomás min. – max. 56 – 112 kg
Takarítási sebesség/szállító sebesség 7.5Km/h / 8.0Km/h
Zajszint 67dB(A)
Elektromos védelmi osztály III
Kifröccsenő víz elleni védelem IPX3
Minősítések CE/CB Test certificate

 

Elérhető modellek

Modell Cikkszám
TASKI swingo 4000 J-Fit 7518611

 

Tartozékok / kiegészítő alkatrészek

Leírás Cikkszám
Vezetőtányér 43 cm 7517858
Súrolókefe standard 43 cm 7517859
Villogó lámpa szett 4128992
Első fényszóró szett 4128994
Töltő SPE 24V/30A Gel 230V Euro 7518213
Akkumulátor 6V/240Ah 7518215
Akkumulátor tálca 24V/360Ah 7518216
   
Jellegzetességek leírása  
BMS – Akkumulátor kezelési rendszer A gépbe beépített akkumulátortöltő megakadályozza az akkumulátor túlzott kisülését és nyomon követi a feltöltési folyamatot. Ez csak a 330 Ah gél akkumulátorokig elérhető.
CSD – Takarító oldat adagolás(IntelliFlow) A CSD rendszer által lehetővé válik a sebességfüggő takarító oldat adagolás. Ez a jellemző biztosítja, hogy a padlóra bocsájtott takarító állandó, függetlenül a gép működési sebességétől. És az eredmény? Nem gyűlik fel a víz a sarkokban és a fordulókban, továbbá 30-50%-os megtakarítást lehet elérni a takarító oldat tekintetében, melyek által jelentősen megnő a gép termelékenysége.
ECO mód Az ECO az energiamegtakarításra utal, mely a szívóerő, ezzel egyidejűleg a szívómotor hangjának csökkentésével lehetővé teszi a napközbeni takarítást olyan zajérzékeny területeken, mint például a kórházak.
JFit (Automata gépreszerelt vegyszeradagoló rendszer) A JFit egy vegyszeradagoló rendszer, mely segít a folyamatosan magas tisztítási eredmény elérésében, a költségek ellenőrzésében, egyszerűsíti a gép működtetését és megakadályozza a túladagolást.
START/STOP program Az összes gépbeállítás, mint például oldatáramlás szintje, kefenyomás, ECO mód stb. ezzel a gombbal tárolhatóak el a munka végeztével, és előhívhatók a munka újrakezdésekor. Ez a lehetőség azonnali kezdést biztosít a javarészt hasonló takarítási műveletekhez.
PDF specifikáció